[744-725] [724-705] [704-685] [684-665] [664-645] [644-625] [624-605] [604-585] [584-565] [564-545] [544-525] [524-505] [504-485] [484-465] [464-445] [444-425] [424-405] [404-385] [384-365] [364-345] [344-325] [324-305] [304-285] [284-265] [264-245] [244-225] [224-205] [204-185] [184-165] [164-145] [144-125] [124-105] [104-85] [84-65] [64-45] [44-25] [24-5] [4-1]
Kedves Andi!
Ket hete talaltam ra honlapodra es azota minden nap benezek hozzad.Negy receptedet mar ki is probaltam, francia rakott burgonya,mustaros karaj,meggyes piskota es a sajtos rudak .Nagyon-nagyon finom volt mindegyik! Halas koszonet a receptekert es tovabbi sok sikert kivanok ! debra/usa
Kedves Debra! Örülök, hogy a messzi Amerikából is tudod hasznosítani az oldalam. Sok sikert kívánok a többi recep kipróbálásához is! Üdv. : Andi |
Szia!
Nekem van egy sajtmártás receptem, amit szívesen megosztok Veled. Az igazság az, hogy egy ismerőstől kaptam (ő konyhán dolgozott), de én még nem próbáltam ki.
4 kanál liszt, 1 liter tej, 1 teavaj, 10 dkg trappista sajt, 10 dkg füstölt sajt, 1 kk. szerecsendió, só, bors. Besamel mártást kell készíteni, ebbe jön a sajt és a fűszerek.
Remélem segíthettem!
Anita
2009.07.30 16:14 Csillagocska „Sziasztok!
Lécci segítsetek nekem!
Sajtszószt szeretnék készíteni, de nem a zacskós-bolti változatot. Néztem francia szakácskönyvbe, de abba nincs benne
Előre is köszi a segítséget!
” |
Sziasztok!
Nagyon tetszik az oldal, sok recept tetszik. Hétvégén nagy családi rendezvény, erről az oldalról fogok főzni. Gratulálok Andi!
Kedves Evica, remélem közben már sikerült a családot valami finomsággal elkápráztatnod. Köszönöm a gratulációt, örülök, hogy tetszik az oldal. Üdv. : Andi |
Sziasztok!
Egy kedves Nlc-és ismerősöm Illeskrisz -től elmentett receptem, amit még nem próbáltam, de szerintem nem fogtok benne csalódni, ha elkészítitek. A recept alatti fotók is az ővé!
Burgonyagombóc / szilvás, meggyes, sárgabarackos, túrós.../Illeskrisz
1 kg burgonya héjában megfőzte, langyosra hűtve, 1 tojás, diónyi vaj vagy zsír, 22 dkg liszt, 3 dkg búzadara, só.
A burgonyát meghámozod, krumpli nyomón átnyomod. A többi hozzávalóval, könnyű, puha tésztát gyúrsz. Ha ragadna, meglisztezed a deszkát. Nem kell agyon gyömöszölni, mert akkor nyúlós lesz a tészta. Éppen csak hogy jól összeálljon. Ezután egy nagy hengert csinálsz belőle, és ebből a hengerből vágsz le mindig egy szeletkét, vagy lapra nyújtod és kockára vágod a tésztát...ebbe töltöd bele a gyümölcsöt. Gombóccá pödröd és lisztezett deszkára teszed, addig, amíg a többi is elkészül. Ezután fizet forralsz egy nagyobb lábasba, megsózod. Óvatosan belerakosgatod a gombócokat. Először lesüllyednek a víz aljára, majd ahogy főnek, úgy jönnek fel a víz tetejére. Pár percig hagyod még a víz tetején főni, majd egyenként óvatosan kiveszed őket egy szűrőlapáttal. / érdemes egyet kettévágni és megnézni, hogy tényleg átfőtt-e..../ Pirított zsemlemorzsába forgatod, porcukorral meghintve tálalod.
Azt még elfelejtettem leírni a recethez, hogy a gyümölcsbe, amit a tésztába töltesz, szoktam rakni egy szem kockacukrot és a csipetnyi fahéjjat, ezután pödröm gombóccá. Így lesz jó szaftos a gombóc!
|
Kedves Andi!
Nagyon jó az oldalad. Rengeteg receptet kipróbáltam már, mindegyik nagyon finom, egyet mégis kiemelnék: a férjem és az aposom kedvence is a madártej szelet lett. Köszönet érte.
Üdv: H. Éva
Kedves Éva! Örülök, hogy a családod kedvence lett a madártej szelet. Neked is köszönöm a dícséretet, gyere máskor is, ha nincs ötleted, hogy mit süssél vagy főzzél. Üdv. : Andi |
Kedves Andi!
Nagyon jók a receptek .Érthetőek és az arányok is rendben vannak.Sokszor probléma ,legalább is nekem, hogy mégse annyi hozzávaló kellett volna mint azt a recept írta, de nálad minden stimmel így mindig jól sikerül, bármit sütök.
Köszönöm!
Kedves Hajni, örülök, hogy eddig meg voltál elégedve a receptekkel. Tudom, hogy milyen bosszúság az amikor főzés közben derül ki, hogy nem jó a recept. Próbálom az ilyeneket kikerülni. Üdv. : Andi
|
Nagyon jó az oldal, sok receptet ki is próbáltam! Gratulálok! |
Örülök ennek az oldalnak,isteni sütik,ételek vannak rajta.itt még a kezdő is
megtalálja a neki könnyebb sütiket,rólunk,gyakorlott sütögetőkről nem is
beszélve. Érthető,egyszerű és finom.Köszönöm,hogy regisztrálhattam.
Üdvözlettel : Bodanya
Kedves Bodaanya, örülök, hogy így értékeled az oldalam és a rajta található recepteket. Andi |
Szia!
Fantasztikus az oldal! Gyönyörűek a képek is, nagyon jó szakács lehetsz :) |
Kedves Andi!
Szuper a honlapod, más sok jó esküvői vendégváró süteményt ajánlottunk róla!!!!!!!!!
|
Szia Andi! Fantasztikus lett a Rákóczi túrós süti, éppen most lett kész köszönjük szépen ,s már most készülök a csirkemelles finomságra őzgerincformába, az csak jo lehet de majd visszajelzek milyen volt köszönöm szépen.Egy másik Andi ui : nagyon fini lehet a túrós mert az 5 éves ikreink már belenyomták az ujjacskájukat és ebből itélve tuti jo. |
Kedves Andi!
Nagyon tetszik a honlapod, csak gratulálni tudok hozzá!
Lenne egy kérdésem: van valami technikája annak, hogy a krémes sütiket úgy fel tudod szelni, hogy az alsó tésztára nem visz a kés krémet? esetleg nem is késsel kell szelni, hanem mondjuk tortavágóval? kérlek segíts, így olyan szépek........
Kata |
Sziasztok!
Lécci segítsetek nekem!
Sajtszószt szeretnék készíteni, de nem a zacskós-bolti változatot. Néztem francia szakácskönyvbe, de abba nincs benne
Előre is köszi a segítséget!
|
Szijja!Hagy kérdezzem már meg, hogy ami ki van rakva háttérnek kekszes süti, annak mi a neve, és hogy fent van e az oldalon a receptje?Ugyanis jövő szombatra kellene lakodalomba:)
Várom válaszod
Ui: Nagyon klassz az oldal;)Csak így tovább
Szia! A háttérképen lévő süti a kekszes krémes, a sütés nélküli sütik között megtalálod a receptjét! Üdv. : Andi |
Szia Andi!
En csak azt szeretnem neked irni hogy ez a legjobb oldal amit lehet talalni a neten.Egyszeruen imadom.Nagyon nagyon sok embert teszel boldogga a recepjeiddel ebben biztos vagyok.Nagyon sok sikert kivanok neked!S mindenbol a legjobbat.
Köszi szépen! Andi |
Egyszerűen nem tudok betelni ezzel a sok gyönyörűséges étellel. Gratulálok, ez igazán nagyszerű oldal, kedves Andi!
Köszi, gyere máskor is! Andi |
Szia Andi !
Köszönöm a válaszodat, és megértem a késés okát, még emlékszem (8 éve), az én esküvői előkészületeimre, nekem volt naplóm, hogy mikor mit kell elintézni, de mégis azon a bizonyos napon annyi váratlan dolog történt, amire nem lehetett előre felkészűlni !
Kívánom, hogy a te házasságod is olyan jól sikerűljön, mint az enyém, és sok-sok boldogságot is hozzá !
Minden jót: Erika az ercsihamiról !
|
szia andi
nagyon jók a recepteid sokat meg is csináltam
|
Szia Andi!Gratulálni tudok az oldaladhoz,nagyon jó:)Én megcsináltam a csirkemell őzgerinformában,nagyon finom és laktató.További sok sikert:) |
Szia Andi !
Megcsináltam a tiramisus pudingporral lerakott kekszet, de a Nutellát, még a meleg pudingba kevertem bele !
Sajnos képet sem tudtam csinálni, mert amikor megérkezett a majd 30 fős társaság, akkor már annyi dolgom volt, hogy erre nem volt időm, de valószínű, hogy finom volt, mert mind egy szálig elfogyott , pedig nem kis tepsivel csináltam !
De újabb segítséget szeretnék kérni !
Csináltam már sok omlós tésztás sütit, de még külön lapokat, nem mertem sütni, ezért úgy gondoltam, megpróbálkozom vele ! Mire kell ilyenkor figyelni, milyen hőfokon kell sütni a lapokat, és mennyire (pl. rózsaszínre) ? Még melegen kell összeállítani a lapokat a krémmel, vagy nem baj, ha kihűlnek? Kérlek írj meg mindent, és én akkor meg merek vele próbálkozni !
Segítségedet előre is köszönöm: Erika az ercsihamiról !
Kedves Erika!
Ne haragudj, hogy csak most válaszolok, de rengeteg dolgom volt, sajnos nem értem rá. Az omlós tésztát ugyanugy kell sütni, mint mondjuk a linzert, éppen csak annyira kell megsütni, hogy színt kapjon. 180-200 fokon, melegen ne töltsd meg a tésztát, csakis hidegen. Különben a lapok összenyodnak és a krém is elolvadhat. Üdv. : Andi |
[744-725] [724-705] [704-685] [684-665] [664-645] [644-625] [624-605] [604-585] [584-565] [564-545] [544-525] [524-505] [504-485] [484-465] [464-445] [444-425] [424-405] [404-385] [384-365] [364-345] [344-325] [324-305] [304-285] [284-265] [264-245] [244-225] [224-205] [204-185] [184-165] [164-145] [144-125] [124-105] [104-85] [84-65] [64-45] [44-25] [24-5] [4-1]
|